EKOLOŠKA PRIDELAVA

Za vas imamo pripravljeno prav posebno ponudbo, še posebej, če prisegate na doma pridelano ekološko hrano. Naša kmetija vam ponuja nabiranje in uporabo sezonsko pridelane zelenjave in sadja med bivanjem pri nas ( krompir, solato, korenje, fižol, paradižnik, kumare, bučke, češnje, jabolka, hruške, slive, borovnice, orehe, …). Poleg poljedelstva pa se na sami kmetiji ukvarjamo tudi z vzrejo plemenske jezersko – solčavske pasme ovc.

Ekološki vrt
Letna kuhinja

LETNA KUHINJA

V ponudbo naše kmetije spada tudi letna kuhinja, kjer si boste lahko na prostem pripravili jedi in hkrati uživali v čudoviti naravi.

PASTIRSKA KOČA

Kmetija vam ponuja možnost okusiti pastirsko življenje v samoti, saj imamo na planinskih pašnikih postavljeno pravo pastirsko kočo v primeru, da si želite odmika od vsakdanjega hrupa.

Pastirska koča
Izposoja koles

IZPOSOJA KOLES

Ponujamo vam brezplačno izposojo štirih koles, ki so vedno na voljo. Po želji jih lahko priskrbimo tudi za večje skupine ljudi.

RIBOLOV NA REKI SAVINJI

V primeru, da se ukvarjate z ribolovom, je naša turistična kmetija odlična izhodiščna točka, saj se nahajamo v neposredni bližini reke Savinje. Po želji vam lahko uredimo tudi dovolilnice za ribolov.

Ribolov na Savinji
Smučarski center Golte

SMUČARSKI CENTER

Smo izhodiščna točka za smučarski center Golte, ki je pozimi zelo zanimiv za smučarje, v preostalih letnih časih pa za pohodnike in kolesarje.

SKAKALNI CENTER

V neposredni bližini naše kmetije se nahaja skakalni center, kjer se od leta 2012 izvaja Svetovni pokal v ženskih smučarskih skokih.

Skakalni center Ljubno